Blue Flower

Radnja serije Igra sudbine (Baht Oyunu), glumci i ulogeSerija Igra sudbine počela je na turskoj televiziji Kanal D u utorak, 15. juna. Producent serije je Fatih Enes Omeroglu, režija Serdar Gozelekli, a scenario su napisali Erkan Birgoren i Tuna Kıigı. Glavne uloge povrene su glumcima Aitac Sasmaz i Cemre Baisel, a pored njih tu su još i Idris Nebi Taskan, Aslı Sumen, Hande Subası, Funda Ilhan, Tugba Com Makar, Anıl Celik, Ozan Daggez, Irem Iuksel, Emrah Ben, Sugdemtan Gozal Gokele.

'Igra sudbine' govori o zabavnim avanturama Ade, koja veruje da će, ako ne pronađe sreću sa svojom prvom ljubavlju Ruzgar, žene iz njene porodice doživeti peh i zauvek biti nesrećne... Evo dugo očekivanih likova iz igre „Baht“ ...

ADA TOZUN (AKCAN) - (CEMRE BAISEL)

Ada je mlada devojka koja čvrsto veruje da će, ako je napusti prva ljubav koju je naučila od žena u svojoj porodici, zauvek biti nesrećna. Zbog ovog verovanja, ona se bori da postigne večnu sreću sa Ruzgarom i četka kosu zbog njega. Oca je izgubila kada je imala samo nekoliko meseci, a majku sa 12 godina i od tada odrasta sa dve tetke i ujakom. Sa svima lako komunicira. Zahvaljujući svojoj društvenoj i zabavnoj strani, lako se dopada ljudima. Ada, koja ima jaku želju za pisanjem, neumorno teži postizanju uspeha svojim spisima.

BORA DOGRUSOZ (AYTAÇ ŞAŞMAZ)

Bora je bio dobro obrazovan; Sin je bogate porodice iz Istanbula. To je čovek koji se ne približava, ne skreće sa puta za koji zna da je ispravan i ne uzdržava se od žrtvovanja za vrednosti u koje veruje. Odgajan kao jedini sin aristokratske majke i ambicioznog oca, na stereotipe ga je naterao naročito otac. Ali svojim snažnim i nezavisnim karakterom uspeo je da razbije sve ove stereotipe i izađe dalje. Bora, glavni urednik i glavni pisac popularne platforme za sadržaj Bizdebuldu.net, objavljuje nedeljne članke na svojoj platformi. Bora veruje da ljubav nije obostrano osećanje i da se ono što se opisuje kao prava ljubav može dogoditi samo u bajkama.

RÜZGAR AKCAN (IDRIS NEBI TASKAN)

Ruzgar je muškarac albanskog porekla, veoma lep, popularan i veoma dobar kod žena. Došao je u Tursku da studira grafiku, a kada je trebalo da bude izbačen sa univerziteta i deportovan, Ada je priskočila u pomoć, a Ruzgar je bio sa T.C. Oženio se Adom da bi postao državljanin. Ruzgar je veoma talentovan, ali i stidljiv, stalno je menjao odeljenja na univerzitetu. Sada radi na platformi za društvene sadržaje u vlasništvu Bore.

TUGCE DIKMAN (ASLI SUMEN)

Tugce je Borina prijateljica iz detinjstva i poslovni partner. Tugce, šarmantna, dobro obrazovana, pametna žena, poznata je po tome što ponekad gleda s visine na ljude. Dovoljno je ambiciozna da zaintrigira kako bi dobila ono što želi. Tugce je postala partner u kompaniji kako bi bila blizu Bore u kog je odavno zaljubljena, ali Borina nepristupačnost je sprečava da mu se otvori. Njen cilj je da se Bora zaljubi u nju i oženi.

BELMA DOGRUSOZ (FUNDA ILHAN)

Borina majka Belma, koja je iz aristokratske porodice, draga je i saosećajna žena, uprkos bahatosti bogatstva. Belma je, poput Tugcea, lik sklon spletkama. Ono što najviše želi je da njen sin Bora uspostavi srećan dom. Međutim, zbog Borinog nepopustljivog, neposlušnog karaktera, čak i nerado to izražava. Veoma je zanimaju astrologija i tarot. Ceo svoj život planira prema astrologiji.

ZAFER DOGRUSOZ (ALTAN ERKEKLİ)

Borin otac Zafer je veoma uspešan biznismen. Vlasnik je najveće logističke kompanije u zemlji. Želi da Bora preuzme kompaniju nakon njega, ali ne može da kontroliše sina. To uzrokuje krize između oca i sina. Borina samostalnost ne smeta mu toliko koliko Belmi. Ona više voli da se njen sin nikad ne ženi, nego nesrećni brak.

IASEMIN TOZUN (TUGBA COM MAKAR)

Iasemin, Adina tetka, živahna je i vesela žena. Iasemin se nikada nije udavala otkako je bila napuštena u sve tri svoje veze. On je poverljivi i ometajući partner Ade. Veruje da će i ona i Ada jednog dana prebrodti svoje probleme i pronaći sreću.

NERGIS SAHIN (HANDE SUBASI)

Nergis je Adina velika tetka. Detinjstvo je provela svedočeći o nesrećnim brakovima žena svoje porodice. U ranim tinejdžerskim godinama obećala je sebi da se neće zaljubiti kako ne bi bila poput ostalih žena u porodici i da će pokušati da voli samo onog koji se zaljubi u nju. Posle toga se udala za Aslana, koji se zaljubio u nju početkom dvadesetih.

ASLAN SAHIN (EMRAH BEN)

Aslan, suprug Nergise, vodi bakalnicu nasleđenu od oca. On je mali, ali dominantan čovek za razliku od svog izgleda. Toliko da ga svi nazivaju „malim šogorom“. Njegova ljubav prema Nergis je toliko velika da njenu porodicu doživljava kao svoju. Aslan, koji ne pušta ni muškarce da se motaju oko kuće, autoritet je kuće i spreman je da učini sve da zaštiti Adu.

ALI DOGRUSOZ (ANIL CELIK)

Ali je Borin rođak po ocu. Išli su u srednju školu sa Borom. Ali doživljava kompleks ne uspeha kao stric svog oca. Iako je iznutra ljubomoran na Boru, njegova ljubav uvek prevladava. Smešan je i zabavan lik, ali ne zna kako da pristupi ženama.

EVREN GÜN (OZAN DAGGEZ)

Evren, živopisni lik, poznati je astrolog Borine kompanije. Voli da ogovara, ali je izuzetno pametan. On pomaže Tugce da osvoji Boru. Takođe je Belmin saveznik broj jedan u kompaniji.

ELIF CAMLI (AZRA AKSU)

Elif je Borina šestogodišnja nećakinja. U saobraćajnoj nesreći izgubila je roditelje. Jako voli svog ujaka Boru, a Elif je Borina meka duša. Bora živi sa porodicom samo zato što Elif to želi.

SELIN DOGU (IREM YUKSEL)

Selin je Adina srednjoškolska prijateljica iz Burse. Obe su završile univerzitet i došle u Istanbul.
Selin, koja je studirala gastronomiju, mentor je Adi.

PIRIL KALELİ (SUGDEM GOZALIR)

Pırıl je recepcionar Borine kompanije. Iako zna šta se sve događa u kompaniji, deluje ravnodušno prema onome što se dešava.