Blue Flower

AKIN AKINÖZÜ na naslovnici časopisa u SAD-u!

 

Jedan od najsjajnijih muških glumaca u poslednje vreme je Akın Akınozu. Zahvaljujući seriji Hercai koja se emituje na ATV, mladi glumac uticao je na publiku u mnogim zemljama u inostranstvu.

Serija Hercai, koja je nedavno završila svoju poslednju epizodu emitovana je u mnogim zemljama u inostranstvu, i naj taj način omogućila je Ebru Sahin i Akın Akınozu da dostignu veliku bazu obožavalaca ne samo u Turskoj već i u svetu. Nove ponude stižu za oboje glumaca posle Hercaija.

Akın Akınozu je privukao pažnju stranih medija, posebno ovih dana. Njegov lik je nedavno objavljen u španskim medijima, a ovog puta biće na naslovnici časopisa Hola objavljenog u Americi.

U međuvremenu su podeljeni i snimci snimanja časopisa iza kulisa. Ovaj novi izgled Akin Akınozu-a, koji je tokom snimanja izgledao sasvim drugačije, njegovi obožavaoci su izuzetno dobro prihvatili.

Akın Akınozu, koji je nedavno dao intervju magazinu Spanish People, pomenuti časopis je opisao kao „novog i neodoljivog turskog princa“.

Akın Akınozu je u intervjuu rekao da je bio tek na početku puta i da ima mnogo toga da nauči, rekao je o ulozi Mirana u Hercai-u, „Bila je to najbolja prilika da oživim svoju profesiju u pravo vreme, moj trud se isplatio “.