Blue Flower

Turska serija

KĆI STRANCA - Elkızı - ELKIZI

Turska serija sa prevodom (kliknite dole na broj epizode)

Napominjemo da ovaj sajt funkcioniše na principu google tražilice i da video zapisi, serije i epizode nisu naši vlasništvo, prevod na srpski, hrvatski bosanski ili bilo koji exyu jezik nismo mi radili, epizode se ne nalaze se na ovom sajtu već su pronađene online na internetu i sortirani i linkovani za gledanje (za prava i uklanjanje kontaktirajte vlasnike epizoda ili njihove emitere).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Elkizi (Kci Stranca) – Boreći se za svoje snove, Ezo ima dve stvari koje treba da zadrži u ovom životu, a to su: sećanja i ono što je ostalo od njene majke… Dakle, pregršt nade. Međutim, sve što ima u ruci odjednom joj oduzima porodica, ista ona koja je progoni. Ezo ima dve opcije: ili će odustati ili će se boriti. Ona bira da se bori, čak i ako će je to koštati života… u međuvremenu Harun i njegova majka Nermin, koji iskorištavaju Ezovu nevolju, upiru pogled na Eza, kojeg vide kao najslabiju kariku, kako bi povratili svoja stara pompezna vremena , ali postoji nešto što ne znaju. Ezo nije toliko bespomoćan i beznadežan kako misle! Nesvesni šta je uradila i šta će učiniti, postaće plen na putu za lov.

 

 

Žanr: Ljubavna Drama

Glumci: Munir Can Cindoruk, Sedef Avci, Sinan Arslan

Drzava: Turska

 

Ljubav, Logika, Osveta - Ask Mantik Intikam

Turska serija sa prevodom (kliknite dole na broj epizode)

Napominjemo da ovaj sajt funkcioniše na principu google tražilice i da video zapisi, serije i epizode nisu naši vlasništvo, prevod na srpski, hrvatski bosanski ili bilo koji exyu jezik nismo mi radili, epizode se ne nalaze se na ovom sajtu već su pronađene online na internetu i sortirani i linkovani za gledanje (za prava i uklanjanje kontaktirajte vlasnike epizoda ili njihove emitere).

1 2 3 4 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42-FINAL

Ask Mantik Intikam (Ljubav, Logika, Osveta)  je rimejk korejske drame Cunning Single Lady. Par se u radnji ove serije rastao nakon nekoliko godina braka, nakon što je muškarac postao bogat. Njegov život će se promeniti onog dana kada njegova bivša supruga počne da radi sa njim. Tu ova serija dobija zaplet. Esra pokušava da osvoji srce svog sada bogatog bivšeg supruga. Kada je Esra upoznala Ozana, radila je kao konobarica da sastavlja kraj s krajem. Da bi podigla životni standard, donosi logičnu odluku da se uda za Ozana, ali odlučila se za razvod uz velike poteškoće sa kojima se suočavala u braku. Nakon razvoda, Ozan otvara softversku kompaniju i postaje veoma bogat. Kada Esra sazna ovu činjenicu, ona na neki način manevriše do položaja u Ozanovoj kompaniji da ponovo osvoji njegovo srce…

Glumci i uloge u ovoj seriji tumače Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Melisa Dongel, Sevda Bas. Pored njih igraju i Gunay Karacoglu, Mehtema Korhana Firata i druge. Serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta će biti emitovana turskom kanalu Fox TV.
Glumci, uloge i sadržaj epizoda serije Ljubav, Logika, osveta (Ask Logic Intikam)

U produkciji No: 9 Productions, u režiji Murata Ozturka, a u adaptaciji Ozlem Inci Hekimoglu i Nil Gulec Unsal, TV serija Ljubav, Logika, osveta (Ask Logic Intikam) adaptirana je iz južnokorejske produkcije Cunning Single Ladi.

Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Burak Ioruk i Melisa Dongel dele glavne uloge u seriji, koja govori o zabavnoj priči para koji će se slučajno ponovo okupiti nekoliko godina nakon razvoda.

U drugoj glumačkoj postavi serije; Postoje uspešna imena kao što su Gunai Karacaoglu, Zeinep Kankonde, Mehmet Korhan Fırat, Suleiman Atanısev, Sevda Bas, Ceren Koc, Birgul Ulusoi, Murat Karasu i Mehmet Iılmaz.

Evo likova iz serije:

Esra Erten- BURCU OZBERK

Esrine godine, kojih se seća sa osmehom na licu, završavaju se kada njen otac odluči da napusti posao i ostvari svoje snove. Dok njegov otac juri svoje snove, oni gube svu imovinu. Esra, koja vidi majku Menekse, koja radi ujutro i uveče i brine se o svojoj deci, donosi odluku. Sanjarenje je uznemirujuće. Zaljubljenost sprečava čoveka da jasno razmišlja. Ezra odrasta sa ovom mišlju. Ozan Korfalı, koji je zaljubljen u nju od detinjstva, studirao je računarski inženjering na vrlo dobrom univerzitetu.

Esra i Ozan se ubrzo venčavaju. Esra živi život onako kako je zamislila. Ozan kaže da je jedne večeri napustio posao i da će juriti svoje snove, ali Esra je zaglavila usred onoga za čim je trčala. Esra je zabavna i snažna devojka. Iako se ona i njen stariji brat neprestano prepiru, njihove porodične veze zapravo su vrlo jake. Uprkos svemu, veoma voli svog oca. Njena majka joj je ujedno i prijateljica i poverljiva osoba. Ambiciozna je i ne predaje se lako. Čak i ako udari o dno, opet se diže iz pepela. Ne boji se pokušaja i gubitka.


Ozan Korfali - ILHAN SEN

Ozan je imao osam godina kada je prvi put video Esru. Uprkos svojim mladim godinama, shvatio je da je ono što je osećao ljubav. Misli da Esra nije znala za njega dok nije diplomirao na fakultetu i zaposlio se. Međutim, nađe se oženjen Esrom. Dok jure za snovima za projekat u koji veruje, oni ne shvataju Esrinu osetljivost i dovode se u situacije zbog kojih će je izgubiti i na kraju se razvode. Ali uspon uvek započne kada se padne na dno. Onog dana kad pomisli da Ozan nema nade, rešenje se pojavljuje pred njim.

Ozan je savesan, dobronameran i pošten čovek, iako su ga iskustva očvrsnula. Sklon je da veruje u ljude i u njima vidi dobro. Pozitivan je mislilac i rešava probleme bez preuveličavanja i bez panike. Uprkos lepoti, nije arogantan, ne vidi nikog dole. Naklonjen je svojoj porodici. Misli da mnogo duguje majci, ali ne može baš mnogo učiniti za nju. Sa sestrom je u veoma dobrim odnosima. Brat i sestra su kao prijatelji.


Cinar Iilmaz - BURAK IORUK

Iako su on i Čagla blizanci, on ima potpuno suprotan karakter. Ima opušten karakter koji je ekstrovertan, vedar, privržen, lako veruje svima, prihvata život i ljude onakvima kakvi jesu. Vrlo je dobrog srca. Pošto ne vidi zlo, ne zna da čini zlo. Odbijanje nije prepoznao jer je prvo bio lep dečak, a potom zgodan mladić. Očekuje ga sjajan test između njegove drage prijateljice i njegovog srca, koje ne može da govori.


Cagla Iilmaz - MELISA DONGEL

Čala je veoma lepa, harizmatična, dobrog srca, emotivna devojka. Školovala se u vrlo dobrim školama, dobro vaspitanje je stekla od oca i puno ljubavi. Ima istančan ukus. I Dok prati trendove i modu, klasiku ne menja ni za šta. Jedan je od top menadžera kompanije, uspešna je u poslovnom životu i jako inteligentna. Ne misli da ugnjetava nikoga jer je bogat ili moćan. Orijentisana je na detalje i dobar je posmatrač situacije.

Ono zbog čega se Čala čini spolja hladnom ličnošću je udaljenost koju ona nenamerno stavlja između ljudi. U stvari, ima vrlo krhku strukturu. Pretvorila se u nekoga ko jedva može da veruje ljudima i plaši se da oda svoja osećanja. Razlog zašto mu se Ozan sviđa čim ga upozna je taj što odmah shvata da je poštena osoba.

Recept za ljubav (Askin Tarifi)

Turska serija sa prevodom (sve epizode na srpskom-hrvatskom)

1 2

za EPIZODE koje ne možete otvoriti

ZATRAŽITE PRISTUP klikom OVDE

Napominjemo da ovaj sajt funkcioniše na principu google tražilice i da video zapisi, serije i epizode nisu naši vlasništvo, prevod na srpski, hrvatski bosanski ili bilo koji exyu jezik nismo mi radili, epizode se ne nalaze se na ovom sajtu već su pronađene online na internetu i sortirani i linkovani za gledanje (za prava kontaktirajte vlasnike epizoda ili njihove emitere).

Askin Tarifi (Recept za Ljubav) –  Glavne uloge poverene su Cem Davran, Alper Saldıran, Iasemin Bastan, Ummu Putgul i dr. Reditelj serije je Deniz Kolos u NTC Media. Priča serije je sledeća; Fırat, majstor pravljenja ćevapa, želi da podučava svog slavnog životnog trenera dr. Ashko-a, koji se igra sa njegovom sudbinom. Firatovo putovanje ga u besu odvlači u francuski restoran. Dok je Fırat, koji je u prošlosti bio dobar kuvar francuske kuhinje, obnovio kuhinju kojom je bio strastven; Vlasnik restorana upoznaje pravu ljubav zahvaljujući prelepoj Naz Soiluer. Čarobnjak za hranu Fırat Chef, koji kombinuje istočnu i zapadnu kuhinju, shvatiće da u knjizi recepata ne postoji nijedan ljubavni recept koji će iznenaditi sve. Idući Da li će Fırat moći da održi „ljubavnu lekciju“ dr Ašku? Da li će Fırat uspeti da pronađe recept za ljubav ili postoji recept za ljubav možda već postoji? Sve odgovore ćem saznati prateći ovu seriju.

Serija: Askin Tarifi

Naslov na Srpskom: Recept za Ljubav

Zanr: Drame, Romanticne

Glumci: Kadir Dogulu, Serra Ariturk

Direktor: Mehmet Yigit Alp

Drzava: Turska

Joomla SEF URLs by Artio
Julia makedonija

Admin prvo naucite ja razlikata od makedonski I bugarski jazik ve molam. Site epizodi vi se prevedeni na bugarski a pisuvate da makedonski vi je blizak jezik.

23/07/2022 - 22:05
DANA

Kad ce 5 sezona zabranjene jabuke?

16/07/2022 - 00:12
mia0409

jel imate osvetu ljubavi? pasion de gavilanes.hvala

08/07/2022 - 14:08
admin2

Obavestavamo vas da smo postavili prvih deset epizoda serije Guvercin - Golubica, Kliknite ovde

04/07/2022 - 00:01 1
admin2

Postavili smo preprican sadrzaj serije Zakletva 656-660, sezona 4. Kliknite ovde

24/06/2022 - 22:30
Dzenana

Kako riješiti problema da prevod bude na srpski ili hrvatski jezik? Hvala

20/06/2022 - 17:29
Sanita

Molim vas prevedite na srpski,hrvatski,bosanski svejedno.Pokusavam nac nema nigdje samo kod vas.Al ne razmijem jezik ?

10/06/2022 - 19:13
Jelena

Kada ce prevod na srpski od 113 epizode, zabranjena jabuka?

02/06/2022 - 09:55
Andjela

Kako naci prevod na srpski?

29/05/2022 - 19:24
admin

@Samoravno Postavili smo do 141. epizode, ali na makedonskom (koji nam je ipak blizak jezik).

20/05/2022 - 22:40 1
Drag images here

Cancel

AMANET - FATALNA LJUBAV - Ibrahim Ceyhan i Sila Turkoglu INTERVJU sa prevodom

Ibrahim Ceyhan, Sila Turkoglu - INTERVJU

Ibrahim Ceyhan i Sila Turkoglu, glumci popularne turske serije Amanet (Emanet - fatalna ljubav) dali su intervju za kanal 7. Samo za posetioce našeg sajta prenosimo njihove izjave (zahvaljujemo FB Grupi Mahaluše na prevodu video materijala koji je u vlasništvu turske televizije Kanal 7). Napominjemo da je video materijal preuzet sa interneta i da se ne nalazi na našem sajtu, već da link vodi na drugi izvor.

AMANET -  FATALNA LJUBAV - Turska serija AMANET sa prevodom.
Posetite link za epizode: https://serijesaprevodom.pr0gamers.net/urota-vuslat/sa-prevodom/fatalna-ljubav-emanet
Žanr: turska drama

Glavne uloge: Halil Ibrahim Ceyhan, Sila Turkoglu, Berat Rüzgar Özkan.
Posetite link za epizode sa prevodom turske serija AMANET: https://serijesaprevodom.pr0gamers.net/urota-vuslat/sa-prevodom/fatalna-ljubav-emanet
Žanr: turska drama

Glumci u seriji: Halil Ibrahim Ceyhan, Sila Turkoglu, Berat Rüzgar Özkan