Blue Flower

sa-prevodom

Guvercin - Golubica

Turska serija sa prevodom (kliknite dole za epizode online)

Napominjemo da ovaj sajt funkcioniše na principu google tražilice i da video zapisi, serije i epizode nisu naši vlasništvo, prevod na srpski, hrvatski bosanski ili bilo koji exyu jezik nismo mi radili, epizode se ne nalaze se na ovom sajtu već su pronađene online na internetu i sortirani i linkovani za gledanje (za prava i uklanjanje kontaktirajte vlasnike epizoda ili njihove emitere).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

Zuluf Bedir Kavvi bačena je u bunar na pustom mestu gde ni ptice ne lete. Dok čeka smrt, spasava je mladić Kenan Cibranoglu, koji se pojavljuje pred njom kao čudo, ali kada otkrije ko je on, šokirana je. Kenanov svet se preokreće kada vidi kako Zuluf bace u bunar. Vraća se zločin počinjen pre 15 godina, a krv koja je prolivena pogađa dve porodice dok ljubav ne dođe da sve to izbriše.

Uloge i Glumci: Zülüf  (Almila Ada), Kenan (Mehmet Ali Nuroglu), Bedir (Menderes Samancılar) i Betul (Dilan Telkok).

 

DO POSLEDNJEG DAHA - Son nefesime kadar

Turska serija sa prevodom (kliknite dole na broj epizode)

Napominjemo da ovaj sajt funkcioniše na principu google tražilice i da video zapisi, serije i epizode nisu naši vlasništvo, prevod na srpski, hrvatski bosanski ili bilo koji exyu jezik nismo mi radili, epizode se ne nalaze se na ovom sajtu već su pronađene online na internetu i sortirani i linkovani za gledanje (za prava i uklanjanje kontaktirajte vlasnike epizoda ili njihove emitere).

 

1 2 3 4 5

Mihri je ožalošćena majka koja je izgubila ćerku posle velike katastrofe pre mnogo godina. Zbog radikalne odluke koju je donela nakon ovog gubitka, njena porodica se raspala, napustili su je sin i muž i ostala je sama. Međutim, Mihri nije odustala, zagrlila je unuku, koja je bila jedina uspomena na ćerku, i počela da živi jednostavnim, malim životom u miru sa onim što joj je život doneo. Sve dok ne čuje da je Ejder, koja je odgovorna za smrt njene ćerke i mašinu za zločine, izašla iz zatvora. Mihri poludi kada čuje da je Ejder pušten. Sada joj je jedina pomisao da ga uhvati, ponovo stavi iza rešetaka, uspostavi pravdu i spreči da se nesreća koja je zadesila njenu ćerku dogodi drugom nevinom. 

Serija: Son Nefesime Kadar

Naslov na Srpskom: Do Posljednjeg Daha

Žanr: Drama

Glumci: Ipek Filiz Yazici, Nurgul Yesilcay, Taha Baran Ozbek

Država: Turska

MOJ OTAC - BABA

Turska serija sa prevodom (kliknite dole za epizode online)

Napominjemo da ovaj sajt funkcioniše na principu google tražilice i da video zapisi, serije i epizode nisu naši vlasništvo, prevod na srpski, hrvatski bosanski ili bilo koji exyu jezik nismo mi radili, epizode se ne nalaze se na ovom sajtu već su pronađene online na internetu i sortirani i linkovani za gledanje (za prava i uklanjanje kontaktirajte vlasnike epizoda ili njihove emitere)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

 

Glava porodice Emin Saruhanli je religiozan i autoritativni otac koji se čvrsto drži porodičnih vrednosti. Kada Eminov najmlađi sin Kadir Saruhanli poseti porodični dom za praznike između oca i sina otvaraju se davno zatvorene teme. Jedna avionska nesreća u potpunosti menja sudbinu porodice Saruhanli. Dok za porodicu Saruhan počinje novi život ispunjen teškoćama Emin je pred najvećim životnim ispitom kako bi zaštitio svoju porodicu.

Serija: Baba (Moj Otac)

Naslov na Srpskom: Moj Otac

Žanr: Drama

Glumci: Haluk Bilginer, Ozge Yagiz, Tolga Saritas

Država: Turska

Joomla SEF URLs by Artio
Julia makedonija

Admin prvo naucite ja razlikata od makedonski I bugarski jazik ve molam. Site epizodi vi se prevedeni na bugarski a pisuvate da makedonski vi je blizak jezik.

23/07/2022 - 22:05
DANA

Kad ce 5 sezona zabranjene jabuke?

16/07/2022 - 00:12
mia0409

jel imate osvetu ljubavi? pasion de gavilanes.hvala

08/07/2022 - 14:08
admin2

Obavestavamo vas da smo postavili prvih deset epizoda serije Guvercin - Golubica, Kliknite ovde

04/07/2022 - 00:01 1
admin2

Postavili smo preprican sadrzaj serije Zakletva 656-660, sezona 4. Kliknite ovde

24/06/2022 - 22:30
Dzenana

Kako riješiti problema da prevod bude na srpski ili hrvatski jezik? Hvala

20/06/2022 - 17:29
Sanita

Molim vas prevedite na srpski,hrvatski,bosanski svejedno.Pokusavam nac nema nigdje samo kod vas.Al ne razmijem jezik ?

10/06/2022 - 19:13
Jelena

Kada ce prevod na srpski od 113 epizode, zabranjena jabuka?

02/06/2022 - 09:55
Andjela

Kako naci prevod na srpski?

29/05/2022 - 19:24
admin

@Samoravno Postavili smo do 141. epizode, ali na makedonskom (koji nam je ipak blizak jezik).

20/05/2022 - 22:40 1
Drag images here

Cancel

AMANET - FATALNA LJUBAV - Ibrahim Ceyhan i Sila Turkoglu INTERVJU sa prevodom

Ibrahim Ceyhan, Sila Turkoglu - INTERVJU

Ibrahim Ceyhan i Sila Turkoglu, glumci popularne turske serije Amanet (Emanet - fatalna ljubav) dali su intervju za kanal 7. Samo za posetioce našeg sajta prenosimo njihove izjave (zahvaljujemo FB Grupi Mahaluše na prevodu video materijala koji je u vlasništvu turske televizije Kanal 7). Napominjemo da je video materijal preuzet sa interneta i da se ne nalazi na našem sajtu, već da link vodi na drugi izvor.

AMANET -  FATALNA LJUBAV - Turska serija AMANET sa prevodom.
Posetite link za epizode: https://serijesaprevodom.pr0gamers.net/urota-vuslat/sa-prevodom/fatalna-ljubav-emanet
Žanr: turska drama

Glavne uloge: Halil Ibrahim Ceyhan, Sila Turkoglu, Berat Rüzgar Özkan.
Posetite link za epizode sa prevodom turske serija AMANET: https://serijesaprevodom.pr0gamers.net/urota-vuslat/sa-prevodom/fatalna-ljubav-emanet
Žanr: turska drama

Glumci u seriji: Halil Ibrahim Ceyhan, Sila Turkoglu, Berat Rüzgar Özkan